Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2015 10:20:48 - ergo

K vám

Pane poslanče, máte můj obdiv za to čelit ,,dotazům“, které vám pokládá zřejmě nějaký pomatenec, který se stydí za svůj názor, a proto si každý den zakládá nové nicky. Chápu ale, že jste ze sněmovny na takové demagogy zvyklý. :) Chtě bych vám tak popřát hodně sil do dalších let. A otázka. Nenapadlo vás, že si tady někdo cíleně zakládá nicky, aby vám mohl snižovat popularitu? Lidi –alespon v mém okolí, nemůžu mluvit za celý národ, vás mají rádi a neumím si tak vysvětlit, proč by vám klesala popularita. Zřejmě někomu ležíte pěkně v žaludku. Dobré je, že mu stojíte za tu námahu se vámi zaobírat :) Hezké prožití adventu. Váš volič

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 11:12:21 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za podporu. Možná, že máte pravdu s nějakým cíleným útokem. Já si svůj účet na PL nezruším ze dvou důvodů. Tím prvním je skutečnost, že opravdu řada dotazů, ale i názorů uváděných na PL je velmi demagogická, často lživá a proto i nebezpečná. A je důležité prosazovat jistou názorovou pluralitu. Tím druhým důvodem je skutečnost, že opravdu rozhodují voliči a nikoliv demagogové či zapšklí lidé. Jsem zvyklý své názory říkat, i když mi to může i ublížit. Také Vám přeji hezké prožití adventního času se svými blízkými.