Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2015 18:37:29 - Šanta

premiér zešílel?

Vážený pane poslanče,
nám, řadovým občanům, v době stoupajícího strachu z islámu, bezesporu připadá, že pan premiér jde ve šlépějích p. Merkelové, která se totálně zbláznila. Nemáte pocit, že pan premiér potápí ČSSD, protože po jeho postojích k imigraci již nikdo ČSSD volit nebude? Ani já, a to jsem ČSSD dávala svůj hlas v každých volbách. S pozdravem čtenářka z Plzně

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 19:03:22 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že pan premiér následuje paní kancléřku Merkelovou. On totiž hovoří o uprchlících a pan Zeman o migrantech. A to není totéž. Ovšem platí, že jak uprchlíci (přesně definován statut OSN), tak ekonomičtí a další migranti jsou nelegálně na území EU či ČR. Prostě proto, že porušili dublinské smlouvy, schengenské smlouvy a také zákony ČR. Jak ČSSD, tak vláda odmítá nejen povinné kvóty, ale i nelegální migranty. Podotýkám, že v současné době bylo přiděleno něco přes padesát azylů pro uprchlíky, o kterých hovořil pan premiér. To jsou lidé, kteří jsou nejen prověřeni , ale splňují podmínky statutu uprchlíků. Pan premiér, jak jej znám, je velmi zodpovědný politik. Připomenu jednu věc, že Branná komise a zahraniční komise ČSSD již na jaře přijala doporučující usnesení k řešení migrační krize. A základem tohoto usnesení bylo zajištění bezpečnosti našich občanů. Mimochodem, z tohoto usnesení nakonec vzešly i doporučení a stanoviska, které přednášela česká strana při jednání v Bruselu.