Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2015 8:21:31 - Vacatko

Nesedí mi osočování z fašismu ze strany ČSSD

Pane senátore. Kritizujete pana prezidenta Zemana zato, že stál vedle pana Konvičky. Na druhé straně ČSSD otevřeně podporuje fašisty na Ukrajině a ohrožuje bezpešnost občanů ČR potažmo EU otevřenou podporou islámským uprchlíkům. To i v tdobě, kdy na veřejnost vychází najevo, že 8 z 10 mladých mužů jsou mezi uprchlíky bývalí vojáci z Islámského státu, Afghanisánu, Kosova atd.

http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/stech-prezident-podnecuje-obcany-proti-premierovi-a-vlade-1249661#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=e15news

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2015 16:54:20 - Milan Štěch

Odpovídám sám za sebe: já jsem nikoho z fašismu neosočoval, a to ani ty, o kterých se domnívám, že se svými názory tomuto směru přibližují. Ani jsem nepodporoval jakékoliv skupiny na Ukrajině, kde je situace nesmírně složitá a nesnese zjednodušení a paušalizaci. Není mi známo nic o tom, jaké množství bývalých vojáků IS je mezi migranty a pochybuji, že kdokoliv může mít přesné informace. Od počátku jsem podporoval maďarský postoj při stavbě plotu na ochranu vnějších hranic Schengenského prostoru. Jako jeden z prvních jsem také podporoval vytvoření koalice světových hráčů, především Ruska, EU, Číny, USA a NATO k boji proti IS.

M. Š.