ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2015 12:21:43 - Arna

KONCESIONÁŘSKÉ POPLATKY

Dobrý den pane senátore. Co by se mě stalo, kdybych přestala platit tyto poplatky ČT. To je nehorázné,co musíme poslouchat ve zprávách ohledně Sýrie a imigraci .Nadále , stále jsou v pořadu ten nepřijemný Kalousek, který jen a jen rozeštvává a blbne hlavu mladým lidem.
Ale vrátím se k poplatkům, pořád se o tom píše, pořád se demonstruje, čtu jak jedná v TV rada a v jaké je sestavě a to nezopdpovědné , že ČSSD souhlasí c s chováním ČT, myslím hlavně proto, že pan premiér se chová správně ? Pořád se jen mluví a mluví a my pořád platíme to co nechceme vnímat tak, že je to objektivní zpráva. Děkují za odpověď Marie

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 8:03:39 - Jan Veleba

 Dobrý den paní Marie. Přestat platit koncesionářský poplatek Vám nedoporučuji, protože byste porušila zákon a bylo by s Vámi zahájeno správní řízení. Nic se stále neděje proto, že stav, ve kterém ČT je vyhovuje mnoha politikům ze dvou důvodů. Za prvé ČT vytrvale útočí na prezidenta a to se Sobotkovi a spol. líbí. Dokonce se teď ukázalo v souvislosti s Albertovem, že i komunistům. O Kalouskovi, lidovcích a ODS nemluvě. Druhý důvod proč s tím nejde pohnout je Rada pro televizní vysílání, kterou volí Dolní sněmovna a je navolena tak, aby to shora uvedeným politikům vyhovovalo. Takže tato Rada neplní svoji funkci a změnila svoji funkci a změnila se z kontrolního orgánu na sluhu generálního ředitele. Například mu odklepla odměnu za minulý rok 2,3 milionu Kč! Myslím tedy přilepšení k platu.

No a politikům se to vrací. Podívejte se na zpravodajství ČT kolem premiéra v Číně a srovnejte to s tímtéž zpravodajstvím, když tam byl prezident. Přitom bez otevření dveří, které udělal v Číně Miloš Zeman by si pan premiér ani neškrtl. Zatímco pro Miloše Zemana byla jenom kritika, lidská práva a pod., pro Sobotku to v podání ČT je "velké čínské turné" a neuvěřitelná servilita, lidská práva jsou zapomenuta ... Když se pan prezident vracel z Číny 28. října vloni, tak v Lidové noviny zhodnotily jeho cestu v článku , který měl titulek "Užitečný idiot se vrací".

Co s tím? Spojit síly zbytky čestných politiků a nespokojených koncesionářů. Tento pokus musí být učiněn a pracuje se na něm.