ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2015 21:57:29 - Jaria

Zdravím,jste jeden z mála,kdo se věnuje dotazům na PL

Dnes jsme se všichni dočetli,že "Stohovňaři"zůstanou nepotrestaní!!!!Je vůbec možné,že bude bez trestu hanobení a ztráta vlajky,a ještě další škody???Není to rada jak postupovat dalším škodičům???To bude stačit když po spáchání nějakého činu prohlásí,že prováděli "umění"?????To fakt????Děkuji za vaše odpovědi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 7:35:29 - Jan Veleba

 Tak to jsou otázky, na které já nemám odpověď, protože to je mimo moje chápání. Pokládám to za úpadek a hlubokou dekadenci hodnot mravních, hodnot vlasteneckých a obecně lidských.

Toto se nevyplatí a plody této setby budou trpké, zejména u mladé generace. Jen si vzpomeňme, řidič Smetana namaloval na bilbord Langrovi tykadla a šel do vězení. Tady na Pražském hradě někdo zhanobí a ukradne symbol české státnosti, který tam visí s výjimkou válečných čtyřicátých let od Masaryka a nic se mu nestane? Toto nemůže dopadnout dobře. Myslím si, že to nebude tak, jak se vyjádřil premiér Sobotka, že "jedny trencle národ snese". Sice snese, ale důsledky budou moc špatné.