Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2015 23:24:46 - eddy3

uprchlíci

Plně s Vámi souhlasím s názorem na vybudování tábora pro uprchlíky. Vaši činnost může podpořit velmi podobné současné konání Austrálie , která uprchlíky odváží na ostrovy v okolí a zde provádí asylovou politiku, která se velmi nelíbí různým organizacím , třeba i OSN. Také nedala by se i jako součást řešení použít následující myšlenka? Pronajmout od Řeků v rámci jejich dluhů nějaký nějaký ostrov a tam vybudovat uprchlický tábor a odtud také řídit uprchlickou politiku ? Zdravím a držím moc a moc palce ve Vaši činnosti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 19:23:40 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.
Ano, i to co zmiňujete je samozřejmě možnou variantou řešení, nicméně ted se právě dívám na TN a informace zní - každý den na přistává Lesbos cca 3 000 osob, každý den.
Pokud se nám zásadním způsobem nepodaří vymyslet, jak udržet uprchlíky na jejich území, pak se situace bude geometrickou řadou pouze zhoršovat.  navíc budeme muset problém řešit na evropském území, našem území s veškerými negativními průvodními efekty.
V každém případě děkuji za podporu a jak se říká - silnějšího nezbiješ, ale zkusit to musíš"
S pozdravem