ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2015 8:34:04 - ovaken

Vážený pane senátore.

Velmi si Vás vážím za poctivou práci s voliči. Netušíte proč takhle nepracuje třeba nevážený pan Dienstbier? Myslím počet odpovědí na dotazy. Není to tím, že i on si je moc dobře vědomý toho, že se zodpovídá někomu jinému než voličům? Upřimně Vám děkuji za vše, co pro nás děláte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 10:57:07 - Jan Veleba

 Dientsbiera já osobně považuji, a omlouvám se, za pražského floutka, kterému není nic svaté. Neumím to jinak vyjádřit a předpokládám, že to především vyjádří voliči v příštích volbách.

On vděčí za svoje, věřím že dočasné postavení jménu svého otce, který byl velmi kvalitní a zásadový člověk a pak také svému americkému občanství. To všechno by ale nestačilo. Klíčové je, že se hodí do karet panu premiérovi, který ho používá k přípravě útoků na prezidenta. Viz Albertov, kde měl Sobotka tři fáze. První byla pohoda, jenom by pustil studenty dát kytičku, jinak žádný problém. Druhá fáze - Dientsbier sprostě a lživě osočil prezidentův projev. Pak se ujaly práce média a teprve tehdy hrdinný premiér vytáhl do boje v Bakalových Hospodářských novinách. Všichni asi vědí, že Bakala privatizoval OKD, k tomu nádavkem zadarmo tisíce bytů a současný premiér byl tehdy ministr financí a za tuto privatizaci byl zodpovědný.

A jinak proč Dientsbier pracuje, jak rozumím z Vaší otázky, proti zájmům svých voličů? No asi ne pro svoje zvláštní ideály, ale asi z toho má ... A od koho? To asi víte.