ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2015 13:15:05 - Arna

OBDIV

Dobrý den pane senátore, prostě mi to nedá a musím Vás ještě pozdravit. Jste opravdu jeden z mála, který nám občanům poctivě a upřimně odpovídá. Když to tak pročítám, ona pravda a spravedlnost opravdu má v našem státě potíže.
Vás obdivují s jakou trpělivostí musíte rovněž i pan prezident čelit ,nehoráznému chování některých politiků i dokonce některých občanů ..Mě to nyní připadá ,že to je jako ve školách, kdo nemá silné tvrdé lokty, nikam se nedostane. Porovnávám to také s tím, jak tvrdě bojuje ve sněmovně i s napadáním
Kalousek a ČSSD když byla v opozici neuměla uhájit církve. Vám děkují za odpověď a velmi Vám přeji, abyste vydržel a hlavně si uchoval zdraví,
je to povolání opravdu náročné, hlavně pro poctivé politiky, kteří myslí na nás . Marie

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 15:51:04 - Jan Veleba
 Marie děkuju moc. Máte pravdu, tato doba je opravdu náročná. Nikdy jsem si nemyslel, že se dožiju nové studené války, nebo organizovaného nájezdu hord na Evropu. Nikdy jsem nepomyslel, že prezident republiky, kterého si zvolil lid této země bude dnes a denně urážen, dehonestován, že z Pražského hradu bude ukradena prezidentská standarta. A už vůbec jsem nečekal, že zde vedle pana prezidenta se nenajde v současné vládní koalici jediný politik, který by tvrdě hájil zájmy naší země. Dám příklad. Babiš by teď chtěl žalovat kvóty, ale před tím ve vládě zvedne ruku pro to, abychom dál nic nepodnikali a jeho ministr Pelikán varuje, že odpůrci islámu skončí ve vězení atd. Je to jedno velké divadlo a je mně z toho smutno. Nezbývá však než vydržet a věřit, že toto nemůže trvat věčně, že národ zkrátka nelze znásilnit a potlačit. Tou vírou je prezident republiky a důvěra, jakou požívá u většiny občanů.