ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2015 17:35:31 - občan žijící zde

Tou vírou je prezident republiky a důvěra, jakou požívá u většiny občanů.

pravil jste pane senátore - s tou většinou občanů bych byl velice opatrný nepatřím mezi křiklouny nebo vytahovače karet ale vím jak se lidé na prezidenta dívají a není to zrovna lichotivé pořád si pamatují oposmlouvu Bamberg akci olovo tajemný kufřík policejní stát Peroutku urážky oponentů lhaní ty připitomělé rádo by bonmoty poučování národa o stavu své prostaty o tom co je to aperitiv a degustiv ty opilecká videa co baví celý svět řeči o tom že Hitler byl abstinent a vegetarián a prohrál válku zatímco Churchil co pil lit kořalky denně válku vyhrál a podobná moudra taky si lidé myslí že je docela trapárna když se hlava státu se svým tělem předvádí v trenclích na člunu nebo když po prohrané volbě s Klausem nenašel v sobě sílu podat ruku a pogratulovat k vítězství svému dlouholetému soupeři ale prchat jako uličník postraními vrátky pryč víte lidé si to pamatují takže s tou většinou podporovatelů je to trochu jinak a tím Ovčáčkem a Mynářem to jen dorazil ale musíme to vydržet hezký večer

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2015 21:35:13 - Jan Veleba

 No je otázka, jestli to nebudete muset vydržet ještě jedno volební období. Pokud by byla prezidentská volba nyní, pak by vyhrál znovu. Jinak s tou většinou nemám co měnit, jeho momentální skore přes stupňující se útoky médií je 56%. K tomu dalšímu se nebudu vyjadřovat, protože vidím, že pilně čtete bulvár a že si pečlivě zaznamenáváte každou mediální dehonestaci prezidenta.

Zatím, kamkoliv pan prezident vyrazí mimo Prahu, tak má nabité sály a plná náměstí. A že už těch cest bylo. Holt to budete muset vydržet, ale nebudete to mít lehké.