Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2015 21:03:01 - mámababička

Dotaz

Jste neuvěřitelný - kvůli třeba jednomu tzv.uprchlíkovi jste rozhodnut pro přijetí dalších milionů islamistů ? To fakt nemyslíte vážně? Přeci ti, kteří by měli opravdu nárok na naši pomoc - prostě nemají tisíce EUR na přepravu do Evropy. Pokud tohle nechápete, tak nejste "normálně uvažující člověk" ? Kdo vás platí?
Jen takovou připomínku - co vám říká rok 1968 a naši "uprchlíci" na západ? Také dostali všechno zadarmo, jak to nyní preferujete u těch mladých mužů, kteří by přeci měli bránit svojí zemi? Ne, nedostali zadarmo vůbec nic, jen se všichni snažili co nejdříve se naučit cizí řeč, brali jakoukoliv práci.....A to byli mezi nimi opravdoví inženýři, doktoři atd. A proč tedy ti vámi vítaní "inženýři" atd - neumí ani číst a psát a neznají ani základní hygienu - vydělají se prostě kdekoliv, na své cestě dělají neuvěřitelný nepořádek, žádají značkové oblečení atd.
Vezněte si potřebné věci a jděte po nich
uklízet a ještě jim za to platit z VLASTNÍCH peněz-ne z našich !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2015 14:56:08 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobré dopoledne.
Nevím, ale mám pocit, že jsem se vyjádřil celkem přesně - nehovořil jsem o tom, že bychom měli přijmout miliony uprchlíků, naopak jsem řekl jen a pouze to, že nelze (ani si neumím představit jak) zrušit mezinárodně uznávané právo na azyl.
Řekl jsem, že je jisté, že mezi tisícovkami "neoprávněných žadatelů o azyl" můžou být jednotlivci, kteří prostě na azyl mají právo - tedy právě Ti, kteří nemají ani dostatek finančních prostředkůl na absovování migrační trasy, v tomto se tedy shodujeme (omlouvám se, ale opravdu nerozumím Vaší reakci....).
A také hledám řešení, aby se azylová procedura definitivně řešila mimo území EU - nevím tedy, z čeho usuzujete, že souhlasím s přijetím milionů uprchlíků, je tomu zcela naopak.
Prosím zkuste si (pozorně) přečíst má ostatní vyjádření a nevkládejte mi do úst něco co jsem nikdy neřekl. Např.: http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Bohuslav-Chalupa-32344/clanek/Jsem-xenofob-64563
S pozdravem