ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2015 21:55:58 - Karafiat P.

Kolik jeste migrantu musi prijit pro vznik obcanske valky?

Dobrý den,spadne dřív sociální systém a nebo dřív začne řetězová reakce nepokojů a občanské války?Francouzska mi psala,že si dělá již zásoby,že je tam občanská válka na spadnutí...

Jaká pak bude odezva na veškeré zabíjení v ulicích?MigrantixEvropane?Bude odsun všech muslimů z Evropy jako před více jak 200ty lety ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2015 9:24:21 - Jan Veleba

 Podle mého názoru je teď pro Evropu nejaktuálnější problém politicky eliminovat Merkelovou, která se ukázala jako velmi slabá politička - buďto tak naivní, nebo řízená zvenčí a nebo spíš, a to je nejpravděpodobnější, směs obou.

První krok byl učiněn a jeho cena byla přes sto životů v Paříži, prezident Hollande se ujal vůdčí role a mně osobně překvapil a je třeba, aby si tuto pozici podržel.

Pokud se týká nebezpečí občanské války, tak ta nyní podle mne nehrozí. Budou regionální útoky, podobné, jako ten v Paříži. Občanská válka má svoje pravidla. Musí proti sobě stát dva přibližně stejně početné tábory. Vláda v dané zemi musí mít slabou pozici a rebelskou stranu, která se vzbouří musí být podporována ze zahraničí. A konečným předpokladem je slabá ekonomika. Tyto předpoklady zatím v Evropě nejsou naplněny.

Je na ně ovšem zaděláno. Podíl muslimského obyvatelstva bude rychle narůstat díky jejich vysokým populačním přírůstkům. Ekonomika EU se výrazně zpomalí, budou velké výdaje na sociální náklady pro imigranty a Evropa bude ztrácet s ostatním světem krok. Změní se politická mapa Evropy ve prospěch nacionálních, nových a extremistických stran, tradiční strany ztratí svoje pozice a výsledkem bude nestabilní politické prostředí.

Sečteno a podtrženo - neschopní političtí lídři současné EU zadělali svou politikou na průšvih, který dříve či později exploduje.