ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2015 14:41:49 - občan žijící zde

Holt to budete muset vydržet, ale nebudete to mít lehké.

pane senátore žádný bulvár nečtu prezidentovo chování má možnost vidět každý a stačí poslouchat názory občanů ale můj dotaz zní jak jste přišel na to že když bude prezident zvolen znovu že to nebudu mít lehké? Mě osobně je to šumafuk jestli tam bude dalších 5 let pouze jsem napsal názory občanů co si myslí a věřte že jich je taky dost jinak národ to v klidu s humorem nám vlastním přežije tak jako nemanželského synka negramotné děvečky komunistu a vraha Gottwalda nebo opilce a potulného harmonikáře z kladenských putyk komunistu a vraha Zápotockého a když národ přežil i toho fírera tak Miloš to je brnkačka dokonce bych si přál at je zvolen znovu on umí pobavit i když se za něho mnoho občanů stydí a ty videa co běhají po síti podle vás je jistě fotomontáž a dílo pražské kavárny a prosím jaký je Váš názor na Ovčáčka ? Nedávno proběhla v jednom mediu soutěž o jeho 10 nejpitomějších výroků nedělá on panu prezidentovi tak trochu medvědí službu? hezký den pane senátore

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2015 15:19:57 - Jan Veleba

 Chci vás požádat o drobnost - v klidu si přehrajte dnešní Partii na Primě. Názor od vás nežádám, ale jenom to, abyste se na to podíval. Jinak pokud se týká Bamberku, tak to byla vyloženě bulvární záležitost a konspirace. Nicméně chápu, k útoku na prezidenta je dobré cokoliv.

A pokud se týká pana Ovčáčka, tak vaše otázka je docela typická a to "jedno médium" též. Co myslíte, existuje také soutěž obrácená, pozitivní, třeba o 10 nejlepších výroků? Neexistuje, protože je médiím k ničemu, ony potřebují na prezidenta útočit, zesměšňovat. Ale ke kvalitám Ovčáčka. Považuji ho za profesionála s rychlou a dost často důraznou reakcí. Ono to totiž není ani jinak možné, protože až na výjimky je prezident republiky médii okopáván, tu a tam po něm někdo hodí na státní svátek vejce, či ukradne prezidentskou standartu apod. Takže v tomto případě prezident nemůže vedle sebe mít například přeetiketovaného Špačka.

Jinak ještě k té Primě. Všimněte si toho normálního přístupu k prezidentovi, té atmosféry a podívejte se někdy na ČT, když něco dělají k prezidentovi. Je to den a noc.