Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2015 9:30:23 - Korábek Jan

Volební program ČSSD a Kalousek ??? To myslíte jako dobrý ranní for od Poslance....

Cituji: Co se týká spolupráce, pak jde spíše o prosazování našeho volebního programu a pak se nerozlišuje .... bože ukažte mi kde jste měli Lisabonskou zradu ve volebním programu..... kde jste měli podporu EUSA-Majdanského puče ve svém programu....a nově kde máte stupňování NATOzbrojení pro válku na Východě ve svém programu .... ???
Asi Váš program spočívá v rozvracení nejen vlastní země ale i okolních zemí ...otázka je kdo vám velí .... možná ten americký generál NATO velitel "Koňské podkovy" (pro neznalé Wesley Allison Clark - humanitární bombardér Bělehradu de facto válečný zločinec za bombardování Jugoslávie ) co Vám ho přišel ukázat Paroubek na sjezd v únoru 2009 ...
To je prča jste jedinná strana v historii co oslavovala cizího generála a zapoměla na svého generála Svobodu co za ČSR bojoval ve 2 válkách.
Vaše činy a zrada zahubí nejen Vás ale i zbytek národa ....o dopadnete jak za první republiky po roce 1920....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2015 9:47:17 - Ing. Antonín Seďa
Jste zřejmě odborník na volební program ČSSD. Je jasné, že Lisabonská smlouva nebyla součástí programu. Ale zřejmě jste moji odpověď nedočetl do konce. Psal jsem, že naší prioritou je členství v NATO a v Evropské unii, takže je logické, že ČSSD podpořila Lisabonskou smlouvu i asociační dohodu s Ukrajinou. Nechápu, že tvrdíte něco o politice a programu sociální demokracie a dáváte do souvislosti události na Ukrajině, Bělehrad či Irák. Nehovořte prosím o zradě, připomeňte si protím události z let 1948 či 1968. To byla ta pravá zrada českého národa. Komunisti něco tvrdili, aby pak jednali proti vlastním členům a hlavně proti občanům země. Napětí nešíří NATO, jak tvrdíte, ale reaguje na změněnou politiku prezidenta Putina. Nebylo to NATO, co anektovalo Abcházii či Jižní Osetii, nebylo to NATO co anektovalo Krym a nebylo to NATO, co spolupracuje na občanské válce na Donbasu a Luhansku. Prosím nepřekrucujte historii a neblbněte národ propagandou. Lidé nejsou hloupí.