Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2015 11:52:33 - venos

Populismus

Pane poslanče, nejste to vy ,mainstreemoví politici kdo tady popírá princip zastupitelské demokracie? Populista jen říká a dělá co chce lid. Zatímco vaše vláda ,například oproti většinovému mínění lidu, chce(je jedno zda dobrovolně nebo nedobrovolně) dovážet muslimské migranty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2015 13:59:04 - Ing. Antonín Seďa
A toto tvrzení máte opravdu potvrzené? Stejně jako ostatní si pletete pojmy. Za prvé nejde o žádné muslimské migranty, ale o uprchlíky. To, že se jedná o nelegální uprchlíky, je zřejmé a proto se také koná dle českých azylových zákonů. Pokud hovoříte o muslimských migrantech, tak apriory předjímáte něco, co pravdou být nemusí. Tito nelegální migranti, zejména ekonomičtí, musejí být odděleni, protože ti, podle mezinárodních konvencí právo na azyl nemají. A je setsakramensky rozdíl v dobrovolnosti či nedobrovolnosti v azyloivé politice. Protože pokud budeme přijímat uprchlíky sami, pak na základě našich zákonů a našeho rozhodnutí. Přidělování podle kvót je mimo náš rámec, ať již rozhodovací, tak právní. Pokud tohle nechápete, pak nechápete ani rozdíl mezi uprchlíkem a migrantem. A je opravdu jedno, zda je legální či nelegální.