Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2015 14:15:52 - venos

Populismus II

děkuji za reakci, ale Vy ani vláda nechápete že lidé nechtěji MUSLIMY a je jedno jak jim říkáte.
Podívejte se na Slovensko, Fico řekl jasně, že neintegrovatelné muslimy brát nebude. A Bělobrádek zde na PL prohlašuje že i bez kvót budete brát lidi v řádu tisiců ročně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2015 8:41:25 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Naopak, velmi dobře chápu, že lidé tady muslimy nechtějí. Dokonce i já mám problém, aby v naší zemi byly mešity či místa s převahou muslimů. Jak ČSSD, tak současná vláda řekla jasně, že kvóty odmítáme a nikdy na ně nepřistoupíme. Také, že budeme regulovat migraci s tím, že se zaměřujeme na Ukrajince, Vietnamce či Kubánce. Slovensko je na tom podobně a teď rozhodla slovenská vláda o přijetí 150 syrských křesťanů. To je přesně ta pozice, kterou podporuji i já osobně. Pouze je nutno vše řešit podle platné ústavy a českých zákonů. Také je nutno si uvědomit, že SR má před parlamentními volbami a proto i premiér FICO a jeho SMER volí poněkud "tvrdší" postoj. Alespoň navenek a pro své občany.