Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2015 17:25:22 - takjo

Putin

má máslo na hlavě,čim pak si to zasloužil?že jste se takto expresivně nikdy nevyjádřil o USA, NATO a politicích EU,kteří si to dle mínění většiny národa skutečně zaslouží.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2015 9:05:24 - Ing. Antonín Seďa
Zasloužil si to svojí mocenskou politikou, kterou prosazuje. Chápu, že hájí ruské národní zájmy, ale Abcházie, Jižní Osetie, Krym, východní Ukrajina, Jižní Moldávie atd. jsou jeho dílem. Tak jako bombardování vesnic syrských Turkménů, namísto toho, aby bombardoval bojovníky či pozice IS. Co se týká USA či EU, tak nemáte pravdu. I v těchto případech jsem kritický. například v současné době ve vztahu k řešení nelegální migrace či nejnovějšímu návrhu na omezení držení zbraní v EU. Dokonce si myslím, že by EP měl členy EK odvolat, protože nehájí dostatečně zájmy Evropské unie. Kritiku jak paní Merkelové či pana Junckera jsem uváděl opakovaně, protože si ji také zasloužili.