ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2015 0:07:51 - jirkal

Pan Prezident na TV Prima

Vážený pane Senátore.
Sledoval jsem pořad TV Prima s panem prezidentem. Co řekl to je slovo od slova pravda a klidně se pod to podepíšu.
Vás pane Senátore jsem na TV Prima sledoval asi před 14.dny.Politický cestovatel Pospíšil byl neschopný Vaším věcným a logickým argumentům oponovat.
A nyní dovolte otázky.
Jak je možné že ČT se stala hlásnou troubou islámu? Zvláště ČT24.
Jak je možné že premiér ČR může urážet občany ČR kteří mají jiné názory než on a nazývat je cituji: xenofobní lůzou.
Jak to že ČT pravdivě a nezávisle neinformovala o událostech 17.11.
Co dělá ředitel ČT?
Co dělá Rada pro R a Televizní vysílání?
Jak to že bratr ministra vlády ČR konvertoval k islámu a co tam ten ministr ještě dělá?
Co můžete jako Senátor udělat aby se to nedělo?

Předem Vám pane Senátore děkuji za odpovědi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2015 20:13:02 - Jan Veleba

 Dobrý den, položil jste mně mnoho otázek, ale pokládám je všechny za meritorní a na všechny se pokusím odpovědět.

Otázka první. ČT je především hlásnou troubou politiky multikulturalismu v Evropě a bezmezné vstřícnosti k jakýmkoliv migrantům - uprchlíků je jenom část, mladí dobře vypadající muži nejsou uprchlíci. To všechno ve jménu "pravdy a lásky", to jsou ideové kořeny a říká se jim teď "sluníčkáři". Proč to tak je? Proto, že tito lidé obsadili Českou televizi, která si říká "veřejnoprávní" a všichni ji platíme.

Otázka druhá. Premiér urazil i prezidenta, když v Bakalových HN napsal, že prezident parazituje na strachu lidí! Takže Miloš Zeman je podle Sobotky parazit! Chtěl jsem ho zítra na plenárním zasedání Senátu, kam je pozván požádat o upřesnění svých výroků, ale je v Paříži a delegoval ministra vnitra Chovance. Jinak tyto Sobotkovy výrazy je třeba si dobře zapamatovat, čas na jejich konfrontaci přijde.

Otázka třetí. "Veřejnoprávní" ČT informovala tak, jak informovala proto, že hlavní postavou toho dne byl pan prezident Miloš Zeman. Příklad: když letěl do Číny Miloš Zeman, tak dominantním prvkem zpravodajství ČT byla pojmy "komunistická Čína" a "lidská práva". Když tutéž zemi navštívil po předchozím otevření dveří v nejvyšších čínských patrech prezidentem Milošem Zemanem premiér Sobotka, tak hlavním prvkem téže ČT bylo "velké čínské turné" a prezentace úspěšných jednání.

Otázka čtvrtá. Rada ČT, kterou volí poslanci Sněmovny, kde má rozhodující slovo vládní koalice, naprosto neplní svou funkci. Nekontroluje hospodaření ČT (NKU to ze zákona dělat nemůže) a je v podstatě nástrojem generálního ředitele. Pro dokreslení - schválila generálnímu řediteli ČT za rok 2014 roční odměnu 2,3 mil. Kč!

Otázka pátá. Tu informaci jsem četl, ale nemám ji ověřenou.

Otázka šestá. V Senátu nic, moje legislativní návrhy byly zamítnuty, odborný seminář k ČT rovněž. Zakládám proto Občanskou platformu, jejímž cílem bude navrátit ČT lidem (koncesionářům). Bližší info viz můj video rozhovor na www.stranaprav.cz