Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2015 11:37:40 - Boček Al.

Berete 40 proc podíl ČSSD na svrabu a zmaru ČR od roku 1990 ?

odpovídá to 10 letům "vlády řůžové a pak oranžové" ku 15 letům vlády modré ...
Jakých "demokratických změn" ČR za 25 let dosáhla kromě toho že se stala EUSA kolonií ???
......Z vojáka se stal - žoldnéř - z ateisty - katolík - z veksláka - podnikatel - z podvodníka - developer - z vyděrače - pracovník soukromé bezpečnostní agentury - ze zloděje - privatizér - z dušiček se stal Halloween a z Ježíška Santa - dusí nás smog z cizích fabrik - ve školách jsou učitelé bez autority. - na ulicích střelba, bezdomovci. - na důchod je nutné si šetřit, u lékaře platit. - v alkoholu metanol, v potravinách jedy a v médiích hnůj.... Je obdivuhodné, že zem kterou nepustoší tornáda, nesužují ani zemětřesení, úrodu nežerou kobylky, netrápí sucha, nevybuchují sopky, téměř 70 roků nezažila válku, dokáže dostat na kolena parta šílených politiků "zprava zleva" za krátkých 25 roků

...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2015 9:22:50 - Ing. Antonín Seďa
Víte, v naší zemi se stalo tradicí, vinit všechny kolem, ale nezačít u sebe. Vlády ČSSD se nemají za co stydět, protože máme docela dobrou demokracii a demokratické instituce, docela slušný ekonomický růst i stabilní bankovní systém, životní úroveň je také dobrá, máme kvalitní zdravotní a vzdělávací systém, jsme členy EU a NATO, takže máme zajištěnou obranu a bezpečnost, což je podmínkou pro kvalitní život a růst ekonomiky. Politická scéna je docel stabilní, takže opravdu nevím , proč obviňujete naši stranu. Uznávám, že se stala řada chyb, ale platí, kdo nic nedělá, tak nic nepokazí. A také je nutno se z chyb poučit. ČR stála a stojí na křesťanských hodnotách, i když zde žije více nevěřících. Ale to má své historické konotace. To, co se stále nepodařilo a ukazuje se, že v dobách problémů, jako je nelegální migrace či ekonomická krize, že jsme se nezměnili vnitřně. Že demokratické principy, slušnost, morálka, solidarita a soudržnost společnosti stále nemají základní místo v našich myslích a srdcích. Naopak všudypřítomná závist sžírá naši společnost. A pokud něco nefunguje, tak to není ani tak vinou zákonů, ale spíše jejich aplikací či nedodržováním. Přece nechcete tvrdit, že ČSSD je vinna za neštěstí v Uherském Brodě, za metanol v alkoholu či za bezdomovce v ulicích. Pokud někdo porušuje zákon, tak na to existují prostředky i orgány, které to mají řešit. Pokud to neřeší, pak je chyba na jejich straně. Možná a s tím souhlasím, se také nevyžaduje osobní odpovědnost a stále se přivírají oči nad problémy, které tíží naši společnost. Ale prosím neviňte vlády ČSSD za všechny problémy, které existují. Opravdu je naší snahou problémy řešit a křivdy napravovat.