Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2015 11:39:46 - Sáva

"Uprchlíci, imigranti z jiné kultury"

Dobrý den, pořád se řeší vyznání islámské, ale nikdo neřeší, že jejich chování je neslučitelné s tím evropským ! Jde o chování, co my tolerujeme a co oni tolerují. Ta hranice je naprosto jinde! Jejich chování, co oni tolerují je neslučitelné s naším a tím pádem, dle našich zákonů, by byli 99,99% ve vězení jako delikventi, násilníci, pedofilové atd. To není jen o jejich náboženství, ale i o jejich chápání zločinnosti ! Proč tohle nikdo neřeší??? Proč o tomto se nikde nemluví???

Chování člověka nezměníte, když v tom je vychován a tyto sociální role si bere sebou...ty se změnit nedají. Začnou sice někteří pracovat, ale sklony k násilí mají ! Znásilnění, výhružky, napadání, to je jim vlastní, to nezměníte... pokud se tito migranti přijímají, že tyto sklony mají, tak je rovnou můžete zavírat do basy....měli by projít psychologickým testem, zda nebudou ohrožovat občany ČR.Tím pádem, jaký mají vztah k nevěřícím, bodové ohodnocení, co tolerují a co ne atd....tím se vytřídí násilníci!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2015 15:32:14 - Ing. Antonín Seďa
Souhlasím s tezí, že výchova je základní a pokud někdo je vychováván koránem, tak stěží se bude chovat podle křesťanských hodnot. I když i takové případy existují. To ovšem neznamená, že budeme paušalizovat stylem. To je muslim, tak je terorista či člověk vyvrhel. Tohle přece není pravda. jak tradice křesťanství, tak židovství, budhismu či islámu je velmi stará. Problém není v tom, že někdo vyznává tu či onu víru. Problém je, jak se chová ke svému okolí. A opravdu nezáleží na tom, zda je člověk žid, ateista či katolík. Možný problém je v ideologii islamismu, ale i ten má mnoho podob. od prosazování víry v Mohameda a jeho učení až po džihád. To je třeba odlišovat a ne paušalizovat. Jinak rozumím tomu, co říkáte, že je třeba hodnotový systém v Evropě i u nás zachovat. V tom mezi námi sporu není.