Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2015 18:12:51 - Ivan Ling.

Kdy se poslanci pojedou podivat do SRN na ZS jak si vedou migranti?

Dobrý den,můžete mi říci,kolik poslanců zvedlo zadek a jelo se podívat na ZS do Německa na žáky. 7.-8.třídy,jak se integrovali migranti (jejich potomci)a jak si představují budoucnost?Nebo se tu jen mluví,co a jak,ale to,že z těchto "naplav" z muslimských rodin rostou násilníci,kteří otevřeně říkají,že nebudou pracovat,ale krást a rabovat to nikoho nezajímá???Proč se snadno i bez pomoci integrují křesťané a ani s pomocí neintegruji muslimové ??? A netvrdte mi,že se neintegruji jen někteří,neboť opak je pravdou...stačí se projít kolem německých škol s pristehovaleckou komunitou a jen slepce nevidí ten pruser...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2015 6:52:46 - Ing. Antonín Seďa
 Jako poslanec České republiky mám řešit problémy u nás a nikoliv v Německu . Nicméně ani já nejsem slepý . Že tato země nezvládla a nezvládá integraci muslimů je dnes jasné .A já odmítám ,aby kdokoliv přenášel tyto problémy k nám. Bezpečnost našich občanů musí být na prvním místě,nicméně naše země je v jiném postavení . My nemáme problém s početním stavem, ani s integrování muslimů do naší společnosti . Proto si nemyslím ,že odpovědnost za situaci v Německu kolem nezvládnuté migrace mají mít čeští politici.