Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2015 16:50:50 - plotplot

Ransdorf

Dobrý den, mám dotaz k zatčení Miloslava Ransdorfa. Dříve jste ho označoval za vašeho přítele. Je možné že je pravda, že chtěl vybrat peníze na falešné doklady ve Švýcarsku? Jak se k tomu postaví KSČM? Není to poprvé co se s ním pojí nějaký skandál - dluhy, řízení v opilosti, falšování docházky v EP a nyní zatčení... Vy to schvalujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2015 19:27:39 - Vojtěch Mišičák

Dobrý den,

Soudruha Ransdorfa samozřejmě dále označuji za svého dobrého přítele, bez ohledu na to, jakou senzaci si na něj režimní média zrovna najdou. 

Švýcarskou policií bylo potvrzeno jen to, že byl zadržen, vyslechnut a předán státnímu zástupci. Jelikož má, jako poslanec Evropského parlamentu, diplomatický pas, tedy bude jistě brzy propuštěn a ke všemu se vyjádří sám. Osobně nevěřím tomu, že by se dobrovolně a vědomě dopustil čehokoliv nezákonného. 

Podle aktuálních informací, které jsem četl na Slovenských informačních kanálech, šlo jen o nedorozumění, kdy se jednalo o pouhou chybu v dokumentaci při snaze o výběr hotovosti z účtu!

Jak se k věci postaví KSČM, to netuším. Vím jen, že je to strana, která má na svých nejvyšších místech ve většině neschopné, nebo všehoschopné osoby. A mezi ty Míla nikdy nezapadal.

Dluhy, ty má dneska většina občanů naší republiky a dravost exekutorů si vyzkoušelo nemálo občanů na vlastní kůži. Míla nebyl snad nikdy v životě opilý. Pokud by řídil v opilosti, byl by obviněn z obecného ohrožení, to se ale nikdy nestalo. Docházka v EP, stejně jako v jiných volených orgánech, není jen o přítomnosti na hlasování, ale také na různých komisích, nebo konferencích, tak to bylo i v tom medializovaném případu.

Pokud nejste ignorant, můžete se podívat na věci ze strany s. Ransdorfa na jeho osobních webových stránkách v záložce "kauzy".

S pozdravem, Vojtěch Mišičák, tajemník ÚV KSČ 21