Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.03.2012 17:47:48 - Božena G.

Odpověď na dotaz

Paní hejtmanko, co říkáte na slova paní Řápkové, že „zatímco ODS řeší problémy v sociálně vyloučených lokalitách dlouhodobě, ČSSD nepříznivé bezpečnostní situace hrubě zneužívá. Vidíme to na příkladu Ústeckého kraje. Místo spolupráce a diskuse předkládá nerealizovatelnou legislativu. To je pouze populistická blamáž na občany, která je má přesvědčit, že kraj má vůli problémy řešit,“ varovala poslankyně a odkázala na to, že ODS jako jediná strana prosazuje správná a věcná řešení. Co si o tom myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2012 12:30:20 - Jana Vaňhová

Dobrý den,

s Ivanou Řápkovou se znám řadu let a dlouho jsme spolupracovaly na chomutovském magistrátu. O to více mě tyto její lži mrzí. ODS se snaží řešit situaci v sociálně vyloučených lokalitách, až když  toho slušní občané začínají mít plné zuby, vycházejí protestovat do ulic a zaplňují náměstí. O činnosti, či spíše nečinnosti ODS v této oblasti, svědčí jednoznačně nepokoje na Šluknovsku. Sliby dané premiérem občanům v záři loňského roku se neplní, žádné potřebné zákony se nepřijímají a naopak se krátí peníze pro policii. To je výsledek vládnutí ODS.

Nyní několik poznámek k Ústeckému balíčku, kterému ODS nemůže přijít na jméno. Zaprvé, legislativní návrhy změn obsažené v Ústeckém balíčku zpracovávala odborná právní kancelář, která již připravila řadu zákonů i pro tuto vládu. Tedy naše zákony jsou připraveny zcela profesionálně a věcně.

Zadruhé. Ústecký balíček jasně usvědčuje vládu z fatální nečinnosti, proto působí na ODS jako červený hadr na býka. Namísto pomoci slušným lidem na Šluknovsku se pravicoví politici rozhodli Ústecký balíček zpolitizovat a nepodpořit. Je to pro mě velké zklamání, když si uvědomím, že na Zastupitelstvu Ústeckého kraje hlasovali pro balíček všichni, včetně zastupitelů za ODS. Jana Vaňhová