Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2015 16:25:28 - R. O. Shipman

Pane Schwarzenberg

Je pravda, že jste vyslovil tuhle větu? "Schwarzenberg pro PL: "Ať Babiš o uprchlících nekecá takové blbosti. Všechno to jsou předsudky. Teroristů je mezi nimi málo a práce se tu pro ně najde"? Jestliže jste opravdu vyslovil takovou zrůdnost, pak se musím ptát: Opravdu se vám zdá 150 lidských životů málo? Vždyť je má na svědomí to"málo" teroristů! Kolik lidí musí zahynout, abyste prozřel? Jeden jediný život, který vyhasl v Paříži, má desetinásobnou cenu vašeho neúčelného a škodlivého! Jste zlý a nenávistný "člověk"! S. Heller

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2016 15:14:00 - Karel Schwarzenberg
Děkuji za označení coby zlý a nenávistný člověk, nicméně je pravda, že jsem řekl, že mezi uprchlíky je málo teroristů. Jak známo, ti teroristé v Paříži nebyli uprchlíci, nýbrž lidé, kteří se narodili a vyrostli ve Francii. Práce se pro uprchlíky najde, nikoli pro teroristy. Prosím, uvádějte to, co jsem opravdu říkal.