Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2015 9:55:34 - Milan Pol.

Kdo je dle vás nebezpečnější "imperiátorista" Putin nebo Le Pen ?

Zaorálek už na Le Pen plivnul , ale toho nikdo nebere vážně kvůli nejasné úloze plivače v Kyjevskému Janukovičově "AntiEU masakru EUdemokratiíckých Opékačů policajtů" a obětavému Samaritánskému Léčení Banderovských majdanců za groše ČR.
Takže by jste to měl ideově-sociálně-demokraticky Vy.
Navíc máte informace z NATO o tom jak uzurpoval nejen Krym ale ukradl Ukrajině i 14 000 vojáků z 20 000 ukrajinských vojáků a oblbl místních 70 procent Rusů že nejsou Ukrajinci ale Rusové a donutil tak aby 1,5 mil hlasovali pro samostatnost od demokratické Ukrajiny a připojení k nedemokratickému Rusku.
Bude myslím dobré srovnat "Imperiální politiku Putina ala Petr Veliký" a Francouzskou imperiální politikou Le Pen alá Ludvík XIV.
Ale opatrně, mírně aby jsme se kromě Putina , Muslimů v ČR nemuseli bát i té francouzské "Novodobé madam Pompadoure"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2015 12:35:16 - Ing. Antonín Seďa
 Z pohledu globální bezpečnosti i z pohledu Aliance je nebezpečnější prezident Putin, který nerespektuje mezinárodní dohody. Rozhodně bych nehovořil o nějakém imperialistovi, protože zvolil tvrdou politiku hájení národních zájmů RF. Paní Le Pen zvítězila v prvním kole regionálních voleb podle demokratických pravidel, takže tady nelze nic moc namítat. Já se pouze bojím radikalizace společnosti, protože pokud budou ve vládě radikálové a nacionalisti, pak lze očekávat "úpravy" zákonů ve smyslu omezování práv menšin apod. To, že jak RF, tak Francie mají svojí národní zájmy a také je prosazují je zřejmé. Nicméně podle mezinárodního práva došlo v případě Krymu k anexi a na tom nikdo nemůže nic změnit. Já taktéž považuji za velké nebezpečí pro evropské země nekontrolovatelná nelegální migrace a rozpínavost Daesh.