Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2015 18:10:26 - Johanka z Arku 1

Pres 70% muslimu sympatizuje s Deash vc.muslimu v Evrope

Proč jste tak naivní,že nezautoci všichni společně,když je spojuje láska k islámu jako řetězová reakce vůči všem nemuslimum ?Před 200 lety napadli muslimové Francii,Vídeň byla oblehana a vše kvůli islámu. Myslíte si,že se historie neopakuje,že jsou mentálně jinde ?Průzkum k sympatii Deash ukázal,že rozdíl mezi Deash a wahhabismem není zadny a dokonce s ním přes 70% muslimů sympatizuje,to vám připadá normální a že nejsme v nebezpečí ?1 mil. muslimů přišlo do Německa,70% jich sympatizuje s Deash,takže 700.tisíc sympatizantů,to nemůžete popřít ze tito utíkají před Deash. Možná +- se v něčem pletu,ale jen v minimu.Jak se islám vyvinul za 1400 let ?Pořád je stejný bez změn a netvrdte mi něco o integraci,buď se sami chtějí vzdát islámu nebo ne,integrace je blbost.Chcete integrovat někoho kdo nechce,neboť islám mu to v sure zakazuje,tak jaký bude výsledek ?Ještě větší nenávist ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2015 19:17:04 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Milá Johanko, zrovna od Vás jako upálené křesťany bych tyhle výlevy nečekal. Nevím také, jak velkou podporu zrovna Vy u našinců máte, protože Váš "protikacířský" dopis kritický k našim kališníkům je dobře znám, a kdo ví, zda jste dokonce nebyla ráda tomu, že upálili našeho Mistra Jana. Když máte integraci za "blbost", asi Vám toho moc nevyložím. V číslech se hodně mýlíte, ale to s přihlédnutím ke známému faktu Vaší negramotnosti asi není nic divného. Všimněte si alespoň toho, jak Češi nadhodnocují náchylnost muslimů k násilí, viz http://bit.ly/1P4N58K. Pokud byste překonala svou averzi k Angličanům, doporučuji i opačná čísla o tamních názorech, že 71 % britských muslimů necítí žádné(!) sympatie k britským bojovníkům v Sýrii a že toto číslo se příliš neliší od 77 % ostatních Britů se stejnými postoji (http://bit.ly/1P4N58K). S pozdravem a přáním Vaší konverze ke kalichu,
--Jiří Zlatuška