Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2015 12:06:31 - Pokorný Frant.

Líbila se mi Vaše odpověď senátoru Valentovi na Vaše osočování.

Já jsem sledoval záznam z přenosu z jednání senátu. Jedním z poslanců bylo řečeno, že pan Valenta dal sponzorský dar 2 000 000 Kč nejmenované politické straně. Z diskuse o tomto návrhu jsem s velkou pravděpodobností určil stranu, která tento sponzorský dar od pana Valenty dostala. Pokud by to vyšetřovala policie ČR, jistě by našla nezvratné důkazy k obvinění zainteresovaných lidí z korupce s přitěžujícími okolnostmi a jejich spravedlivé odsouzení. Vlastní dotaz: Podáte trestní oznámení na možné korupční jednání v tomto konkrétním případě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2016 16:05:51 - Andrej Babiš
 

Dobrý den, děkuji za váš dotaz i podporu. Vím to jen z medií, myslím, že se jednalo o ODS. Každopádně sponzorský dar ještě neznamená korupci. Pro mě je důležité, že senátor Valenta teď prohrál v Senátu v boji o navýšení daní pro hazardní hry.  Doufám, že  příštím roce se nám podobně podaří uspět i s takzvaným velkým zákonem o hazardu. AB

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE