MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2015 16:25:10 - michal hrášek

2016

Zajímalo by mě vaše prognostika toho, co nás v roce 2016 čeká a nemine. A jak hodnotíte letošní rok? Jaké pozitivní věci byste vyzdvihl? těch negativních mě napadá hodně. Děkuji a samozřejmě vám přeji hezké Vánoce a klidný rok 2016

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2015 10:01:20 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

příští rok dle mého soudu bude poznamenán hlavně uvnitř vlasti podzimními krajskými volbami. Populismus zvláště jistého hnutí tak opět dostoupí maxima. Díky jak nespornému amatérismu v konkrétních věcech ale nikoliv v předvolební kampani jeho majitele, tak nevýraznosti až neschopnosti reagovat současných vedení tzv. standardních stran se máme opravdu na co těšit. Nu a do toho všeho se bude věčně něco mlít kolem hlavy našeho státu. To vše za přispění řady závislých ať už prodaných či neprodaných ale rozhodně prodejných médií.

Naše nejbližší okolí pak bude poznamenáno trvající impotencí eurospolku, válkou-neválkou proti islámskému státu, nedomyšlenými protiruskými provokacemi. Nu a díky tomu všemu včetně bezpochyby oprávněným obavám před teroristickými útoky  nám “obyčejným” ti jakoby “mocní” budou dále a dále utahovat šrouby omezující nejen svobodu.

Za pozitivitu letošního roku bezesporu považuji fakt, že jsme jej zatím ještě v relativním klidu a hlavně míru přežili. Přiznejme si, že v dnešním extrémně rozvrtaném světě to není rozhodně málo. Proto i Vám krásné Vánoce a kéž rok 2016 je alespoň stejný, jako byl ten letošní.

S úctou  jk