MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2015 16:13:21 - Lukáš Petříček

Levice

„Já si myslím, že levicové strany v Evropě se staly línými kapry v rybníce a přestaly bojovat,“ konstatoval Foldyna. Co vy na to? A hlavně probudíte se už konečně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2015 18:31:00 - MUDr. Jiří Koskuba
Vážený pane,

ač mám kolegu Jaroslava upřímně rád, nemyslím si, že je to jenom o nějaké lenosti. Spíše chybí skutečné osobnosti a tím konkrétní směr. Navíc rozdíl mezi pravicí i levicí se v zemích, kde se ještě v průměru daří jakž takž dobře, stírá. Nejen tohle je možná i důvodem zatím stále malé poptávky části jinak přirozených voličů po levicových stranách. Zvláště pak v bohatších regionech. Ostatně podívejte se na výsledky ČSSD v posledních volbách. Pomiňme naše nesporné chyby. Ale pouhý milión hlasů skutečně ani zdaleka neodpovídá ze čtvrtiny těm sociálním vrstvám, kterým se podbízíme. Tedy jak říká naše protistrana, pro které rozhazuje. Ať už tito lidé volili jinak nebo ve svém pohodlí ani k volbám nešli. Ve vší úctě, musíme se probudit nejen my. Máte však pravdu, budíkem bychom měli být my.

S přáním krásných Vánoc      jk