Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.12.2015 14:32:36 - Virtuozs

Chci zrusit sankce vuci Rusku.At pan Sobotka mluvi za sebe.

Dobrý den,chci se zeptat,s kým pan Sobotka projednával sankce vůči Rusku i nadále ?Proč hovoří o tom,že CR dál chce sankce vůči Rusku.Kdo mu k tomu dál oprávnění ?Mě se nikdo neptal,známý je hospodář a má problém s vykupnimi cenami...Tím pan Sobotka netrpí,že...nemyslíte,že žije mimo realitu ?A mužů vás poprosit,zda by šlo uzákonit pro vás poslance 14 denní tvrdá práce s lopatou,aby si poslanci uvědomili,co je opravdová práce a jak těžce se vydělávají peníze ???Jejich výdělek by mohl pak jít na dobročinné akce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.12.2015 15:41:43 - Ing. Antonín Seďa
 Mohu vás ujistit, že se práce nebojím a za svůj život jsem několik týdnu pracoval s lopatou, dělal jsem u pece ve šroubárnách, vozil jsem TKO atd. Také jsem zažil jako zaměstnanec dva bankroty v LET Kunovice. Jsem původním povoláním letecký konstruktér a mám reálné vidění světa. Co se týká ekonomických sankcí, mohu souhlasit, že neprospívají. Nicméně je nutno nějak donutit RF, aby plnila dohody v Minsku a EU nemá jiné demokratické metody. Vím z praxe, že řada firem má ekonomické problémy s těmito sankcemi. Co se týká mandátu, se kterým operuje pan premiér, tak ten dostal od vlády, která má podporu parlamentu. osobně jsem přesvědčen, že tak jako já, se ekonomické sankce i panu Sobotkovi nelíbí. Protože si uvědomuje negativní dopady na zaměstnanost i hospodářský růst naší země. Na druhou stranu jsme součástí EU a pouze tam můžeme svůj názor prosazovat tak, aby se rozhodnutí změnilo. Závěrem chci říci, že by si měli i občané zkusit práci poslance, která je velmi zodpovědná a psychicky i fyzicky velmi náročná. To mi můžete věřit.