Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2015 10:25:40 - Olinka

Toho jsem se bála

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Nemecku-rusi-silvestrovske-ohnostroje-Mohly-by-pry-pripominat-uprchlikum-trauma-z-valky-413467
Něpřijde vám to poněkud přehnané? Za chvíli zrušíme i betlémy, vánoční stromky a pak pro jistotu celé vánoce? Kam to spějeme?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2015 10:46:59 - Ing. Antonín Seďa
 Přijde mi to přehnané, protože právě obavy z teroristických útoků a odklon od tradic nahrává teroristům. namísto toho, aby evropští politici nalezli konkrétní řešení k posílení bezpečnosti, opět volí cestu do nikam. Z mého pohledu je nutné si stále připomínat, že ne všichni migranti jsou uprchlíci před válkou. A také, že všichni jsou nelegální migranti, kteří porušili zákony EU i zákony jednotlivých zemí. Souhlasím s tím, že máme být solidární vůči trpícím uprchlíkům, s tím nemám problém, ale zároveň bych byl rád, aby tito lidé respektovali zákony evropských zemí i EU. Přece nelze po našich občanech požadovat dodržování práva, aby na druhou stranu se zavírali oči před nedodržováním práva ze strany cizinců. Tohle povede do pekel a zejména to ohrožuje bezpečnost občanů. Tohle je nutno si uvědomit na prvním místě. Mimochodem jakékoliv tradice vedou společnost k soudržnosti a naopak zanedbávání těchto tradic společnost rozděluje. A já chci, aby naše společnost byla soudržná, protože jedině tak bude schopna řešit současné problémy, včetně těch bezpečnostních.