Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2015 13:22:32 - laco

Kandidáti na prezidenta USA

Jak se stavíte k veřejně prezentovaným názorům amerických kandidátů na prezidenta USA k Rusku: Sestřelovat mu letadla a obklíčit ho. Bude se též Česká republika, jako blízký spojenec USA a člen NATO, podílet na sestřelování ruských letadel a na obkličování území Ruské federace.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.12.2015 11:20:09 - Ing. Antonín Seďa
 Rozhodně podporuji demokratické kandidáty ,protože to nejsou jestřábi ,kteří chtějí vše řešit silou. Takže z tohoto pohledu preferují diplomatické řešení vztahů s RF. Odmítám vojenská řešení ,protože pouze eskalují konflikty. Dále je nutno si uvědomit,že americká prezidentská kampaň je zaměřená na americké voliče a proto je řada výroků i pro mě nepochopitelná . A osobně si nemyslím,že politika české vlády je protiruská .To,že se podporují omezené ekonomické sankce ještě neznamená ,že česká diplomacie nepracuje ve prospěch narovnání vztahů s RF. Na straně druhé  nelze tolerovat anexi Krymu či působení ruských vojáků na východní Ukrajině. Ukazuje se totiž,že konflikty vedou ke snížení životní úrovně občanů a ničemu nepomáhají . Dnes je jak RF,tak USA členem mezinárodní koalice proti Daesh, nicméně stále není jasně definován společný nepřítel. Existují společně národní zájmy, jen je nutno je najít a domluvit se na jejich prosazování .