Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2015 17:22:59 - Virtuozs

Navratovost migrantu

Není to směšné číslo,kolik se jich navrátilová zpět ?Vždyť těch 15-20.tisíc migrantu,co se podaří za rok vrátit,tolik jich přijde za 3 dny !!! Víte,že za rok jejich populace se zvýší o 1 milion ??? Problém je jejich populace a neschopnost to živit. Místo humanitní pomoci by měla být sterilizace .... A prosim vas,islám bez sharie a dzihadu je neoddelitelny,to mi chcete říci,že mají zde v CR Koran bez těchto pasáží ?A pokud ne,o jakém islámu mluvíte,který neohrožuje nevěřící ?Neboť k nemuslimum není žádný islám kompatibilní...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.12.2015 23:03:25 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, děkuji za poměrně obsáhlý dotaz.
Zkusím Vám napsat svou nejnovější zkušenost. Nyní jsem se vrátil z cesty do Makedonie a Albánie a musím říci, že lidí přicházejících do "EU" výrazně ubylo díky stavění plotů a zábran, které tento obrovský byznys s lidmi v současné době zastavily a dali mu nějaká pravidla. Pevně věřím, že se i nadále bude pokračovat v tom, aby řada států přestala vymýšlet kraviny a smysluplně pokračovali v politice států, kteří se snaží proti masivnímu příchodu nekontrolovaných lidí do EU něco udělat.
S pozdravem Tomáš Zdechovský