Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2015 17:53:50 - Virtuozs

Mame v CR take americke spiony jako v Polsku ?

Co Schapiro ?Velvyslanec a špión zároveň ??? Jak diktuje některým poslancům,vypadá to tak...jak je zde sledován a zaznamenán každý,kdo není "proamericky",hned je to vyzdvihováno,jako extremistické chování...či kdo není pro EU je nežádoucí,jako Maďarsko,Polsko atd..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.12.2015 19:33:48 - Ing. Antonín Seďa
 V rámci zahraniční rozvědky je běžné, že i diplomaté jsou příslušníky zpravodajských služeb. Zejména vojenští přidělenci jsou v tomto velmi aktivní. Takže rozhodně je v naší zemi mnoho špionů, jak amerických, tak ruských. Povětšinou špiony nejsou velvyslanci, protože ti by byli velmi rychle odhaleni. Nicméně platí, že pokud jsou špioni odhaleni, pak jsou vykázáni ze země, a to pokud možno bez zbytečné medializace. Nevím, o jakém diktátu ze strany pana velvyslance Schapira hovoříte, protože já jsem nic takového od žádného amerického velvyslance nezažil. Naopak se  snimi dá hovořit velmi otevřeně a často méně diplomatickým jazykem. Oni si totiž váží daleko více upřímnosti než podlosti. Chceto pouze hájit národní zájem naší země a ne se krčit v koutě. Přiznám se, že o dění v Polsku mám pouze kusé informace a počkám si na informace přesnější a z jiných zdrojů, než jsou veřejná média.