Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.12.2015 21:04:34 - George Orwell

Víte co se děje na Ukrajině ???

Já jen aby jste věděl co dělají vaši "EUasociovaní" kámoši , aby jste věděl co jste v noci v PS spolu s TOP09 "tlačili" do asociované EU....

http://meinkampf.in.ua/
http://www.ua-reporter.com/novosti/184214

Soudruh Zaorálek by jim mohl z fondů MZV na demokratizační EUreformy "přispět , at tam vzkvétá EUSAdemokracie....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.12.2015 7:23:49 - Ing. Antonín Seďa
Problém KSČM a jiných post komunistických stran je nejen vzývání bývalého režimu, ale i nepochopení toho, že bez tlaku mezinárodního společenství nedojde na Ukrajině ke zlepšení. Je nutné analyzovat nejen politickou, ale i společenskou a ekonomickou situaci a zejména podpořit to, co chtějí sami Ukrajinci. Opravdu někdy nechápu pozici komunistické strany, která někde po listopadu 1989 ztratila ten svůj internacionalismus a dne podporuje pouze nedemokratické režimy. Tento týden ztratila Venezuelu, zřejmě brzy nastanou změny na Kubě a tak ji zbyde hrůzný režim v Severní Koreji. Ale k asociační dohodě. Ta bude vytvářet tlak na demokratické a ekonomické změny ve prospěch demokratických změn. Rozumím tomu, že tohle řada příznivců prezidenta Putina nechce, ale je nutno podpořit samotné Ukrajince. To, že v každé zemi existují nedemokratická hnutí je pravdou a nikdo to nezastírá. Však také bylo přijato českou poslaneckou sněmovnou doprovodné usnesení, které jasně definuje ty skutečnosti, se kterými nelze souhlasit. Ale podstatné je pomoci Ukrajině a Ukrajincům na cestě do Evropy. Je to v národním zájmu naší země i Evropy.