Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2015 2:07:20 - Jana F. Zajícová

Potřetí - a stále marně se ptám - kolik peněz jste věnoval na program Varianty?

Ani mne nepřekvapilo, co vy dobře víte, že v materiálu, na nějž jste mi pane ministře poslal odkaz, jsem hledanou informaci nenašla. Asi proto, že končí rokem 2014 a já se ptám na letošní granty. Víte to vůbec ? Jste schopen tuto částku dohledat nebo jejím zjištěním pověřit někoho ze svých hojných zaměstnanců? Zajímalo by mne, kolik stálo 42 stran multikulturního blábolu z dílny Člověka v tísni, jehož jediným čtenářem byl nejspíš sazeč v tiskárně. A budu se ptát tak dlouho, dokud nedostanu konkrétní odpověď. Vaše řeč nechť je ANO-ANO, NE-NE. Jak nás to učil Kristus. Děkuji předem, Mgr. Jana Zajícová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.12.2015 23:05:39 - Mgr. Daniel Herman
Vážená paní magistro,
touto anonymní formou nebudu sdělovat informace, které se týkají státních prostředků a konkrétních subjektů. Zde mohu zůstávat pouze na obecné rovině. Pokud Vás zajímají konkrétní otázky, obraťte se se svým dotazem na Ministerstvo kultury ČR oficiální cestou, v souladu s platnými předpisy.