Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2015 12:20:18 - Hofmeister

Islam je v rozporu s lidskymi pravy

Ptám se,ohanite se lpidskymi právy,ale,že islám je s nimi v rozporu to nikomu nevadí?Co sharia,džihád,hlásání k zabíjení nemuslimu a židů,to je ok ?A co když si založil také víru,hlásající k zabíjení muslimů,to mi také projde,že ???

Jak je možné,že v zemi s více muslimskou populaci jsou zabíjení a trestání křesťané muslimy ?A to nejsou žádné teroristické organizace,podívejte se na Bejrut,Maledivy atd.,kde zakázaly slavení vánoc.Ať jsou zde muslimové brání stejné,jako křesťané v muslimských zemí.To znamená,budeme muslimky znasilnovat,zabíjet,budou platit výši daně,žádné sociální dávky,za koran trest smrti. Ať jsou rovná práva...Dejme jim najíst jejich pravidel...ať na vlastní kůži zkusí svá pravidla...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.12.2015 10:57:43 - Ing. Antonín Seďa
 Neděláte rozdíl mezi islámem ,jako náboženstvím, a islamismem ,což je ideologie,která sice stojí na islámu,ale je úmyslně určena k potlačování lidských práv bezvěrců .Ale i islamismus má různé projevy. Vy jste si vybral ty nejprogresivnější podoby, jako je džihád či právo šaría . Přitom v koránu nenaleznete zabíjení běženců či jiných náboženských skupin. Takže pokud hovoříte o terorismu či fyzické likvidaci ateistů ,křesťanů či muslimů,kteří odmítají džihád , pak to je voda na pomyslný mlýn džihádistů . To,co oni potřebují ,je šíření strachu a nenávisti , omezení svobod a přijímaní opatření k popření historických tradic. Jediným řešením je poznávání se sebe navzájem, držení tradic a nešíření nesmyslného nepřátelství ve společnosti.