Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.12.2015 19:58:38 - SalpomonF.

Jsme jeste povini platit dane ?EK falsuje uprchlicka data

Dobrý den,pokud je pravda,že uprchlíků dle OSN je pouze 1% a že EK falsuje data,má cenu zůstávat ve lživé EU ?

Dále by mě zajímalo,zda jsme povinni platit daně státu,když nám dle zákona nezajišťuje bezpečnost ?Dle zákona jsou daně určený na naší bezpečnost,ale pokud se hranice a daně platí EU,která neplní tuto povinnost,jak je to s povinností platit daně ?Buď je povinnost platit daně a zajištěna bezpečnost občanů a nebo ne...můžete mi odpovědět,jak je to v případě porušení ze strany státu-Schenghenske hranice,když v SRN pres 90% migrantu neprošlo zadnou kontrolou ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.12.2015 9:38:28 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,před týdnem jsem se vrátil z mé pracovní cesty do Makedonie a Albánie a jsme naprosto přesvědčen, že nám bylo opakovaně podsouváno něco, co prostě není pravdivé.
První informace:
1. příliv lidí ubývá...nepravda. Ubývá lidí, kteří skutečně mohou prokázat, že jsou Syřané. Naopak přichází daleko více lidí z Egypta, Maroka, Alžírska, Pákistánu, Afganistanu nebo Bangladéše, kteří mají falešné "syrské" pasy.
2. Turecko bojuje proti Islámskému státu...nepravda. Většina ropy vytěžené IS mizí právě v Turecku. Navíc skrze Turecko proudí Islámskému státu bojovníci a zbraně. Turecko ani nezačalo slibovaný boj s pašeráky. Počet lodí, které za poslední měsíce přichází do Evropy, se nesnižuje.
3. Kontroly - tady je nejvíce nepravd. Kontrolou neprošlo podle odhadů asi 30-40 procent, což nejde nějak regulérně zjistit. Nicméně řada těchto lidí je dodatečně zkontrolována na území cílového státu. Není to tak, že bychom ty lidi nechali  někde žít bez povšimnutí. Ale souhlasím s Vámi, že je to obrovské číslo a pokud nezačnou jednotlivé státy plnit si své povinnosti, tak se tento systém zhroutí.
Krásné Vánoce přeje Tomáš Zdechovský