Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.12.2015 21:29:21 - tarot

Platy členů EK

Opět hezký večer,cituji vaše slova...Nicméně vězte, že pokud by všichni lidé za své nekompetentní rozhodnutí měli přijít o mzdu, tak tu je obrovské množství chudých lidí....bavíme se o EK a vězte , že v ČR je chudých opravdu mnoho,ale je také pravda,že jsem v ČR neviděl chudého politika!! Jenom k zamyšlení,lékař operátér,který provádí transplantace třeba srdce nikdy na plat předsedy EK nebo jejich členů nedosáhne ani za rok! Přijde vám to spravedlivé?Mě určitě ne!!Hezký zbytek dne

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.12.2015 17:39:56 - Tomáš Zdechovský
 Hezký večer,
ano, je pravdou, že drtivá většina lékařů opravdu nedosáhne na plat předsedy EK. Otázka výše mzdy pro jednotlivá povolání či funkce bude vždy předmětem diskuse. V případě předsedy EK bych ale chtěl říci jednu věc. Vyšší funkce s sebou nese i větší míru odpovědnosti, která v případě předsedy EK (v podstatě evropského předsedy vlády) rozhodně není malá.
S pozdravem
Tomáš Zdechovský