Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.12.2015 15:04:08 - tatanaZ

Co čekat od politiků v roce 2016?

V Praze se zrušilo kvůli obavám s terorismu rozsvícení vánočního stromu a Brusel nyní zrušil oslavy konce roku a ohňostroj. Není to už příliš? Kam až budeme muset ustupovat? Není jiná možnost? Doufám, že se v příštím roce postavíte k problémům čelem a skutečně je začnete racionálně řešit. Užijte si Silvestr.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2016 17:12:44 - Ing. František Laudát
Zrušení rozsvícení vánočního stromu považuji za chybu. Právě o to teroristům jde - zastrašit lidi, zničit zvyklosti a vyvolat atmosféru strachu. Nikdy jsem razantnímu postupu proti nelegální migraci nebránil. Naopak, do TOP 09 jsem přišel s návrhem, že dlouhodobý azyl či dokonce občanství by měli dostat  zejména křesťané, pouze ti, kteří budou sdílet naše hodnoty, vyzvali jsme v TOP 09 ke společné obraně schengenských hranic, podpoře utečenců  v místě konfliktů. Víte, co se psalo za datum? Můžete si ověřit - 14. leden 2015.

                                                                               Laudát