Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2016 11:38:13 - V Sklepníček

Nebylo by lépe aby jste se věnoval "živým artefaktům" čs letectví" ?

myslím tím těch 100 Vašich bývalých spolupracovníků z Letu Kunovice co přišlo o práci letos před Vánoci kvůli Vašim EU- NATO sankcím na Rusko . Není ostuda to vaše mlčení ?Je absurdní,..... že o tom musel upozornit veřejnost ne "jejich poslanec-býv kolega" ale miliardář Oligarcha Hazardu senátor Valenta. Chtělo by to od Vás méně NATO-harašení zbraněmi a šmírování kolem ruských hranic a více se věnovat zájmům voličů z regionu než službě koloniálním pánům EUSA .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2016 13:16:30 - Ing. Antonín Seďa
 Pan senátor valenta, ve vší úctě, se o LET Kunovice a situaci v letetctví, nezajímá. Možná teď, kdy chce kritizovat co by představitel Strany podnikatelů, coučasnou vládu. Předně mohu říci, že se o situaci v Aircraft Industries zajímám pravidelně a řekl bych , že denně. na rozdíl od ostatních mám také řadu zásluh, že se letetcví v naší zemi po listopadu 1989 nepoložilo, ale funguje. Nemohu souhlasit s tezí, že propuštění zaměstnanci jdou na triko současné vlády , NATO či EU. Podstatou problému je pokles ceny ropy, což má za následek nedostatek peněz v rozpočtu RF a zejména obrovský propad rublu k americkému dolaru a euru. Prostě vyrobeno je dostatek letounů, ale prodej do RF za rubly vázne. Jako patriot a bývalý zaměstnanec této firmu se o situaci v podniku zajímám a v rámci své návštěvy hodlám podnik navštívit. Ale opakuji, prodej letounů není podmíněn zrušením embarga. To se civilních letounů netýká. A mohu vás ubezpečit, že se věnuji zájmům voličů denně a daleko více než oligarcha a majitel SYNOT. A pokud nemáte dostetk informací, tak si je prosím zjistěte a nešiřte tady nenávist a výmysly.