Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2016 15:02:56 - Hranostaj

Svycarsky general vyzyva k ozbrojeni naroda

Dobrý den,vojenský generál se zkušenostmi vyzývá k ozbrojení národa,neboť ví,že dojde k občanské válce v Evropě. Zaútočí opět na Evropu muslimové v cele s Turkama ???Není lepší být předem připraven,než nechat napospas národ ???
Každým dnem do Evropy přichází kolem 5.tisíc vycvičených mužů - vojenský věk i schopnost používat zbraně. Myslíte si,kdyby takový měsíc tyto lidé přicházeli jen k nám,tak to naši vojáci a policisté zvladnou vč. ochrany svých občanů ??? Za měsíc by to bylo 150.tisíc příchozích....

Neudržitelný stav jako v Německu.Proč se nikde nepíše,že každý den migranti někoho znasilni,okradou,vyrabuji byty,zapálí auta ? To kdyby udělali místní,jdou sedět !

Kdy vyzvete český národ k ozbrojení ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2016 19:10:07 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,
jedná se o vyjádření jednoho generála a to hlavní, co zaznělo v jeho vyjádření, bylo, že nejsou vyloučeny sociální nepokoje. Rozhodně o nebezečí nemluví jako o něčem jistém či nevyhnutelném. Vždycky je nejlepší přečíst si originální text, z něhož je zpráva odvozená. Máte jej zde:  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/28/schweizer-armee-chef-warnt-vor-sozialen-unruhen/
Máte-li pocit, že se někde o něčem nepíše, zeptejte se, prosím, přímo příslušných médií, kterých se to týká. 
S pozdravem
Tomáš Zdechovský