Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2016 21:27:34 - Jaria

Zdravím,viděl jste mapku u vašeho profilu??

V Čechách vás moc neznají,ale Morava tam vyjadřuje jasný názor na vás jako politika.Co na to říkáte?Jak se postavíte k hodnocení vaší práce?Budete se chtít vymlouvat na malý vzoreček voličů?Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2016 16:16:40 - Ing. Antonín Seďa
 Já se nikdy nevymlouvám a otevřeně říkám, že mě to mrzí. Nicméně nesouhlasím s tvrzením, že na Moravě mě znají a v Čechách nikoliv. Tohle tvrzení platí spíše o okrese Uherské Hradiště či městě, než takto paušálně. Nicméně musím dodat, že se za svoje názory nestydím a naopak je hodlám nadále prosazovat a propagovat. Jsem totiž přesvědčen, že populismus, demagogie, strašení občanů či komunistická rétorika na PL ničemu a nikomu nepomohou. Zejména nepomohou řešit aktuální problémy naší země a našich občanů. A pokud se týká hodnocení mé práce. Stačí se podívat na web Koho volit či uvedu příklad z pondělka. Volal mi jeden generální ředitel významné firmy z regionu a děkoval mi za moji pomoc při řešení konkrétního problému, který mohl mít negativní dopad na zaměstnanost v již tak zoušeném regionu. Takže já se za svoji práci nestydím a jsem přesvědčen, že mám velkou podporu svých spoluobčanů, kteří mě znají a ví, že řeším jejich problémy. Důkazem toho je i má opakovaná volba do poslanecké sněmovny či do zastupitelstva města Uherské Hradiště.