MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.01.2016 14:02:27 - Docent

Pravda bolí

Dobrý den pane poslanče jak se Vám zamlouvá emailová komunikace premiéra Sobotky ve které se diskutuje se svými poradci jak zmanipulovat /obelhat, změnit, podvést) občany čr ve věci uprchlíků a jejich málo multikulturních názorů? Jak se Vám líbí to pokrytectví, faleš a dvojí hra, kterou premiér hraje se svými občany? Pravda je taková, že přistěhovalce z musl. zemí tady nechce tak 85% českých občanů! Pokud to hodlá Sobotka ignorovat je v mým očích vlastizrádce na úrovni Emanuela Moravce. Budete s tím něco dělat nebo čssd už opravdu není pomoci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2016 12:47:05 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

svůj názor jsem vyjádřil v článku PL “Neskutečná prasečina. Příprava vlastizrady ve věci uprchlické vlny. Sobotka je rizikem pro bezpečnost státu. Ptali jsme se politiků na únik premiérových e-mailů a toto jsme se dozvěděli” ze dne 6. 1. 2016 17:03. Spíše než o problém vlády jde o záležitost ČSSD. Věřím, že se i my prostí “pěšáci” o věci dotýkající se personálně nejbližšího okolí pana předsedy dozvíme více. Měli bychom. Budou-li fakta potvrzena, je to slušně řečeno “velmi nešťastné”. Pouze z povinné loajality zvláště ve volebním roce pak nepoužívám tvrdší označení. Již proto věřím, že se to tentokrát, na rozdíl od volebního neúspěchu v roce 2010, řešit uvnitř ČSSD bude.

Jinak si dovolím poznamenat, ve vší skromnosti, že již nyní při určitých hlasováních jsou poslanci ČSSD, kteří hlasují nikoliv v duchu názoru nějakých poradců, ale podle svého vědomí a svědomí, tedy podle Ústavy ČR. Nemyslím si proto, že to jsou nějací “potížisti”.

S úctou  jk