Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2016 7:07:36 - Kanak

Sobotka a jeho maily.

Opravdu si myslíte, že vaši proradnou partaj ještě někdo bude volit po tom, co vyšlo na světlo boží jak Sobotka a jeho melody boys intrikují proti většině národa?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2016 10:13:47 - Ing. Antonín Seďa
 Ano, jsem přesvědčen, že ČSSD bude volit hodně voličů, protože je jim program strany blízký a protože sociální demokracie pracuje pro občany. Je to vidět i za současné vlády, kdy roste životní úroveň většiny občanů. Otázka nabourání se do soukromé mailové schránky a zveřejnění soukromých mailů je trestným činem a jako k takovému je k tomu třeba přistupovat. nechci obhajovat stanoviska či vyjádření poradců pana premiéra, ale je nutno oddělit dvě věci. Tou první jsou tato vyjádření, doporučení a stanoviska různých poradců, spolupracovníků či členů ČSSD, která slouží pro budoucí rozhodování předsedy ČSSD a předsedy vlády. K tomu potřebuje hodně informací, a to nejen v rámci správnosti či odbornosti, ale i dopadů například na zahraniční politiku či na veřejné mínění občanů. Tou druhou věcí je vlastní pozice a rozhodování pana premiéra a předsedy ČSSD, který má největší zodpovědnost za fungování vlády, za prosazování národních zájmů České republiky i na volební výsledek sociální demokracie. Je nutno si uvědomit, že bez podpory občanů nemůže ani předseda vlády, ale hlavně ani ČSSD prosazovat svůj program. Proto já osobně nepovažuji informace, které existují ve zveřejněných mailech, za intriky vůči občanům. Předně proto, že nebyla zveřejněna celá korespondence, ale účelově a dle mého názoru pro politický boj vybrané informace. A také proto, že znám pana premiéra jako čestného člověka, který si na věci dělá svůj vlastní názor. A tak to má také být.