Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2016 5:10:18 - Brouk Pytlík

zajímavý odkaz

Dobrý den, pane europoslanče, v diskuzi se objevil zajímavý odkaz: https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/. Pokud bude ještě funkční, podívejte se na něj a pokuste se něco k tomu říci. Jste jeden z mála politiků, kteří mají v sobě tolik slušnosti, že na dotazy odpovídají (na rozdíl třeba od premiéra, který nás, "obyčejný plebs z ulice" okázale ignoruje, takže si dovolím zeptat se Vás na názor na podobné aktivity (viz odkaz).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.01.2016 8:41:25 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Odkaz je funkční, ale stránky jsou tak primitivně dělány, že myslím, že nikoho sem nenalákají. Navíc si myslím, že v současné době by již nevznikly. Já jsem mezi uprchlíky byl opakovaně a věřte, že Česká republika není jejich země snů. 90 procent jich chce do Německa, Švédska nebo Velké Británie.
Jinak odpovídám na všechny dotazy, protože mám rád komunikaci s lidmi, kteří mají právo na informace. Ale nevím, zda to někdy k něčemu bude ;-)
S pozdravem Tomáš Zdechovský