Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2016 15:16:19 - kaspik

Německý návrh řešení uprchlické krize.

Dobrý den.
Z kuolárů okolo Německých Eurokomisařů ke mě prosákla informace-od koho nesmím prozradit.Že Němci chystají řešení,jak ,,donutit uprchlíky a i země ve kterýchnechtějí zůstávat.A to tak,že finanční podporu na jednotlivého uprchlíka budou státy platit ve stejné výši jako doposud a rozdíl do výše částky,kterou berou např.v Německu bude doplácet EU ze zvláštních fondů.Tak donutí uprchlíky,aby zůstávali i v těch zemích,které k nim nebili tak finančně štědré.Není to jasný důkaz toho,že jsou to vesměs z 90% ekonomičtí uprchlíci? Doufám,že se tento v tichosti a,,potají připravovaný návrh nepodaří prosadit pokud ho vynesou na světlo.Další věcí je mé znepokojení co se týče výroků Německých politiků a to například viz tento odkaz:
http://medzicas.sk/koniec-srandy-schultz-pohrozil-pouzitim-sily-voci-statom-ktore-sa-nepodradia-zaujmu-spolocnosti-vs-imigrantom/
Může si něco takového vůbec politik dovolit veřejně prohlásit?Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2016 23:09:03 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Tato informace, kterou píšete, považuji za velmi nepravděpodobnou. EU to nemá z čeho platit. Vím, o čem mluvím. V Evropském parlamentu mám na starost rozpočet na imigraci ;-)
Jinak to, že většina uprchlíků, jsou ekonomičtí migranté, říkám poměrně dlouho.
S pozdravem Tomáš Zdechovský