Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2016 12:39:19 - Pacers003

Nevím pane poslanče,

jestli se mám vaší odpovědi smát nebo brečet.Copak ke schválení církevních restitucí bylo potřeba změnit jednací řád sněmovny aby bylo zabráněno obstrukcím jak se chystáte učinit vy?(vládní strany).Nečasova vláda tuto loupež dokázala prosadit bez této změny.To jsem chtěl hlavně vysvětlit,kde se z vaší strany stala chyba?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2016 19:18:32 - Mgr. Stanislav Huml
Pak se musíte ptát poslanců ČSSD a KSČM, kteří měli v minulém období přednostní právo, proč nebyli schopni mluvit delší dobu. A pro schválení církevních restitucí muselo být přijato usnesení, že 3. čtení i hlasování bude mimo stanovené termíny jednacího řádu. Zákon o restitucích se schvaloval se po půlnoci. Budeme zřejmě donuceni udělat totéž, včetně omezení délky projevů. I to bylo u restitucí aplikováno. Chtěli jsme být poctivými demokraty a proto jsme k tomu dosud nepřistoupili. Až to odhlasujeme bude řev.