Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2016 9:29:53 - kaspik

Výrok vysokého politika EU

Dobrý den.Velmi si cením toho,že jako jeden z mála odpovídáte na dotaz.Chtěl bych se Vás zeptat v souvislosti s ilegálními uprchlíky,zda je možné,aby vysoký Německý euro politik mohl veřejně prohlásit o přinucení zemí,který nesouhlasí s rozdělením uprchlíků násilím?Viz tento odkaz:http://medzicas.sk/koniec-srandy-schultz-pohrozil-pouzitim-sily-voci-statom-ktore-sa-nepodradia-zaujmu-spolocnosti-vs-imigrantom/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2016 14:34:01 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. To, že si to může německý politik dovolit, již ukázal. Nicméně je nutno takovou to neadekvátní reakci odsoudit. Již jsem nabyl přesvědčení, že po silvestrovských útocích budou němečtí politici rozumnější, ale stále se ukazuje, že vůbec nepochopili, že sami nadělali na bezpečnostní problémy v Evropě. Přece základem každé společnosti, je zajištění vnitřní a vnější bezpečnosti země. Právě Německo je zodpovědné za průchodnost schengenského prostoru a za neřešení problémů souvisejících s nelegální migrací. Jsem přesvědčen, že je třeba konat a nikoliv alibisticky mlčet. Já osobně nesouhlasím s rozdělováním uprchlíků, zejména z toho důvodu, že to je v kompetenci státu, aby rozhodl, koho přijme a koho nikoliv. A nelze zavírat oči před tím, že se nejprve poruší dublinské smlouvy a schengenské dohody, včetně povinnosti zajistit své vnější hranice a poté takto získaný problém předávat do zemí, které se od počátku chovaly zodpovědně. A v demokratické společnosti by se politické vydírání nemělo vůbec používat. Jsem zvědavý jak zareagují naši europoslanci a naše vláda.