Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2016 11:36:22 - Hranostaj

Anarchie a strileni v ulicich

Dobrý den,jsem analytik.Uprchlcka-spíše migrační vlna způsobí,že to lidé vezmou do vlastních rukou.Politikům již nikdo nevěří.Policii v německu již také ne,lidé ztratili víru,že to německá policie zvládne.Tudíž nastane 100% situace,rabování rodinych domů,více krádeží a znásilňování a změní se v anarchii a lidé začnou migranty střílet.Občanská válka je nevyhnutelná při stavu EU neochranovat vlastní občany,což je pilíř státu.Pak je jen otázkou,kdy se začnou střílet i politici,kteří zde chtěli migranty.Jiné řešení není.V mém okolí i němečtí přátelé si pořizují nelegální zbraně,přijde to prý brzo..Ptám se,jak je naše policie schopna uzavřít hranice a zda budou ploty ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2016 14:45:59 - Ing. Antonín Seďa
Předně, zodpovědnost za bezpečnostní situaci v Německu nese německá a nikoliv česká vláda. To, že se radikalizuje společnost i v naší zemi přece neznamená, že se problémy, které u nás prozatím nemáme, bude řešit za pomoci anarchie či střílení kohokoliv. Stát je tady od toho, aby zajistil občanům bezpečnost. V České republice je bezpečnost z pohledu nelegální migrace zajištěna a tudíž nevidím důvod, proč by demokratická diskuse a odlišné názory některých politiků měly sklouznout k násilí, jak uvádíte. Pokud se týká uzavření hranic či stavění plotů, pak si nejsem jistý, že to pomůže k řešení. Nehledě na kapacitu policie a vojáků. Ale jsme připraveni přijmout řadu opatření ke kontrole na silnicích a hraničních přechodech. Víceméně máme zkušenosti s nelegální migrací na slovenských hranicích v době, kdy my jsme byli v schengenu a Slováci nikoliv. Odchyty běženců se neprováděli na hranicích, ale za nimi. To, co je důležité, je vzájemná spolupráce se sousedy a to se prozatím děje. Pokud Německo přijme opatření, která se negativně dotknou bezpečnosti našich občanů, pak naše vláda bude konat. To mi můžete věřit, takto uvažuje drtivá většina českých politiků, včetně mě.