PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2016 6:33:31 - Hranostaj

Plni Merklova bezhlave Kalergiho plan ?

Dobrý den,otevřené hranice,hory migrantu...Chci se zeptat,zda Merkelova s touto migraci není spojená.Nejen,že je sem pozvala,ale domnívám se,že přes neziskovky je všechny vyzvala na pochod a zřejmě na tom pracovala delsi dobu,což může být důvod,proč nechce zavřít hranice....Můžete se jí zeptat,zda plní Kalergiho plán ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2016 11:16:27 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, Angela Merkelová nemá humanitní, ale přírodovědné vzdělání, a proto pochybuji, že má ponětí o existenci Coudenhove- Kalergiho plánu. Přesto její kroky tento plán silně připomínají. Pokud by se zrealizoval, vyústil by v rozbití národních států a v přeměnu Evropy v nesourodou etnickou kaši. Dlouhodobé promýšlení její politiky není pravděpodobné, protože tato dáma se řídí především průzkumy veřejného mínění ( jako tomu bylo třeba v případě uzavření osmi německých jaderných elektráren ze sedmnácti a rozhodnutí, že v roce 2022 budou zavřeny všechny jaderné elektrárny). Co je pro Merkel typické, je to, že na svých omylech zabejčile trvá (viz např. její nedávná komunikace s radním z bavorského Landshutu Dreierem). Osobní jednání s Merkel je vyloučené, protože přichází do pouze k oficiálním návštěvám a vystoupením a na nějakou neformální konverzaci není šance.